Descriere
Cafea de specialitate Single Origin – Papua
Note degustare: ciocolata, para, biscuit
Cafeaua este prajita si macinata diferit in functie de modul de preparare.
Va rugam sa alegeti tipul de macinare dorit, iar noi vom furniza prajirea potrivita.
Doar daca doriti sa cumparati boabe si sa va macinati cafeaua, alegeti:
- Boabe Light – city roast – pentru Ibric, Filtru (sau Drip)- prajire mediu light ce subliniaza aroma, evidentiind caracteristicile individuale boabelor de cafea. Dezvoltare dupa primul crack al boabei de cafea. Ideala pentru degustarea cafelei.
- Boabe Dark – full city roast – pentru Espresso, Moka Pot, French Press, Cold Brew etc.- prajire dark, pune in evidenta gustul intens dulce-amarui al cafelei. Dezvoltare pana la inceputul celui de-al doilea crack, perfecta pentru espresso.
Despre ZAGORA: Suntem o prajitorie de cafea de specialitate. Importam cafea verde din toate colturile lumii. O prajim in fata clientilor, diferit, in functie de modul in care cafeaua urmeaza sa fie preparata.
Cafeaua de Specilitate: In general cafeaua se puncteaza de la 1 la 100 si se imparte in 3 mari categorii: cafea comerciala 0-60, cafea gourmet 60-79, specialitate 80-100. Noi prajim si vindem doar cafea de specialitate.
Cafeaua de Origine: Este acea cafea care provine dintr-o singura regiune geografica a unei anumite tari, uneori fiind vorba de loturi mici care apartin unei singure ferme. Fiind intotdeauna culeasa in acelasi sezon, aceasta are un profil aromatic special.