Cafea American Espresso Blend, de specialitate, artizanala

Începând cu 17,80 lei

Golește
Categories: , SKU: N/A

Descriere

Blend de 3 cafele de specialitate 100% Arabica, facut pentru a extrage un espresso perfect.

Cafelele sunt originare din tari de pe continentul American:

  1. Brazilia, avand note degustare: ciocolata,portocala, nuci. Altitudine de cultivare: 900- 1000m. Varietal: Catuai, 100% Arabica. Procesare: Spalata.
  2. Columbia, avand note degustare: mar, strugure, lime, caramel. Altitudine de cultivare: 1500-2000m. Varietal: Caturra, 100% Arabica. Procesare: Spalata.
  3. Guatemala, note degustare: trestie de zahar, mar rosu, caramel. Altitudine de cultivare: 1500-1600m. Varietal: Bourbon, 100% Arabica. Procesare: Spalata.

Prajirea este un amestec de dark (full city roast, preponderent) si light (city roast), combinatie potrivita pentru un espresso de specialitate.

  • City roast – prajire mediu light ce subliniaza aroma, evidentiind caracteristicile individuale boabelor de cafea. Dezvoltare dupa primul crack al boabei de cafea. Ideala pentru degustarea cafelei.
  • Full city roast – prajire dark, pune in evidenta gustul intens dulce-amarui al cafelei. Dezvoltare pana la inceputul celui de-al doilea crack, perfecta pentru espresso.

Despre ZAGORA: Suntem o prajitorie de cafea de specialitate. Importam cafea verde din toate colturile lumii. O prajim in fata clientilor, diferit, in functie de modul in care cafeaua urmeaza sa fie preparata.

Cafeaua de Specilitate: In general cafeaua se puncteaza de la 1 la 100 si se imparte in 3 mari categorii: cafea comerciala 0-60, cafea gourmet 60-79, specialitate 80-100. Noi prajim si vindem doar cafea de specialitate.

Informații suplimentare

Aroma

Cafea

Beneficii

100% Arabic

Continut cafeina

Cu cafeina

Greutate

, , ,

Macinatura

Boabe – dark roast, Espresso

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cafea American Espresso Blend, de specialitate, artizanala”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment