Descriere
Cafea Africana Ibric Blend, de specialitate, artizanala- blend de 2 cafele de specialitate 100% Arabica.
Prajirea este light, iar macinarea este pudra, conform traditiei cafelei pentru ibric.
Reteta: Pentru preparare folositi o ratie de 1 la 10 intre cafea si apa. Cafeaua se adauga cand apa este intre 60 si 70 grade C si se continua pana la fierbere. Zaharul este optional, dar poate face parte din reteta. Se adauga impreuna cu cafeaua sau poate fi adaugat ulterior. Dupa ce se toarna, trebuie sa asteptati 2-3 minute pentru ca zatul sa se depuna si temperatura sa scada pentru a putea consuma cafeaua.
Despre ZAGORA: Suntem o prajitorie de cafea de specialitate. Importam cafea verde din toate colturile lumii. O prajim in fata clientilor, diferit, in functie de modul in care cafeaua urmeaza sa fie preparata.
Cafeaua de Specilitate: In general cafeaua se puncteaza de la 1 la 100 si se imparte in 3 mari categorii: cafea comerciala 0-60, cafea gourmet 60-79, specialitate 80-100. Noi prajim si vindem doar cafea de specialitate.