Descriere
Ceai English Breakfast, blend de ceai negru
Amestec clasic de ceaiuri negre din Ceylon.
Ingrediente: Ceai negru 100%
Origine: Sri Lanka
Continut cafeina: 5/5
Instructiuni de preparare: 0.8 g ceai la 100 ml apa
Infuzare: 3 min la 95 grade C. Pentru infuzari succesive se adauga 30-60 secunde.
Ceaiul negru provine din planta de ceai numita Camellia sinensis.
In urma procesarii, frunzele capata o culoare inchisa, care dau si si denumirea de “ceai negru”.
Este ideal pentru a fi servit la micul dejun, simplu, sau cu lapte si zahar brun. Are o aroma intensa, bogata si placuta.
Ceaiul negru este cel mai adesea utilizat pentru energizare datorita nivelului crescut de cofeina.
Din gama ceaiurilor de specialitate iti recomandam si Jasmine Congou, Sencha Tea, Gunpoweder Tea, Japan Genmaicha, Rooibos
Iti plac ceaiurile negre? Vezi ce alte sortimente de ceaiuri negre iti oferim!