Descriere
Cafea de specialitate Single Origin – Columbia
Note degustare: Mar, strugure, lime, caramel
Altitudine de cultivare: 1500-2000m
Varietal: Caturra, 100% Arabica
Procesare: Spalata
Cafeaua este macinata diferit in functie de modul de preparare.
Despre ZAGORA: Suntem o prajitorie de cafea de specialitate. Importam cafea verde din toate colturile lumii. O prajim in fata clientilor, diferit, in functie de modul in care cafeaua urmeaza sa fie preparata.
Cafeaua de Specilitate: In general cafeaua se puncteaza de la 1 la 100 si se imparte in 3 mari categorii: cafea comerciala 0-60, cafea gourmet 60-79, specialitate 80-100. Noi prajim si vindem doar cafea de specialitate.
Cafeaua de Origine: Este acea cafea care provine dintr-o singura regiune geografica a unei anumite tari, uneori fiind vorba de loturi mici care apartin unei singure ferme. Fiind intotdeauna culeasa in acelasi sezon, aceasta are un profil aromatic special.